Хостел София, Казичене

EXCLUSIVE ESTATES

Сградата е изградена и функционира като „Административна сграда с общежитие“ и с основната и оперативна дейност се състои в настаняване и отдаване на леглова база за нуждите на бизнеса средите. Включва 7 етажа със сутерен, с обща РЗП от 5 535,60 кв.м. и височина 21.25 м. Проектът включва пълна реновация на сградата и внедряването на модерна ОВиК система с цел подобряване на битовите условия. Предстои въвеждане на система за управление на нощувките и легловата база. След финализирането на проекта базата, ще разполага с общо 150 индивидуални легла и 21 двустайни апартамента.

Първите два етажа са предвидени за офиси и административни помещения,  етажи от трети до пети –  за краткосрочно отдаване под наем на тип хотелски стаи (самостоятелни, с отделно фоайе и санитарен възел), а шести и седми етаж – за двустайни апартаменти за дългосрочно отдаване под наем.

Като допълнителни услуги в „Административна сграда с общежитие“ е предвидено и изграждането и въвеждането на перални помещения на самообслужване, химическо и битово пране, банков офис. В сградата ще бъде въведена система за видеонаблюдение и контрол, отговаряща на съвременните технологии и изисквания. Ще бъде осигурен, свободен достъп на интернет и цифрова телевизия за всяка стая и апартамент.