Нашите услуги

Разработваме и реализираме атрактивни проекти в сектора на недвижимите имоти. Нашите вълнуващи и луксозни проекти са фокусирани върху жилищни и офис недвижими имоти, както и върху промишлени и логистични такива.

Наемане на офис площи

Предлагаме на вашето внимание офис помещения в една от знаковите сгради в центъра на София на ул. Леге 1. Историческата сграда е паметник на културата, построена през 1910 г. и проектирана от известния архитект Георги Фингов. Намира се не само в идеалния център, а и в най-представителната и харизматична част на столицата. Лесно достъпната и централна локация на метри от Президентството и в близост до многобройни административни учреждения и културни центрове предоставя широк спектър от бизнес възможности и предразполага към идеална работна атмосфера.
В сградата са разположени магазини в сутеренен етаж и просторни офис помещения, разпределени на четири етажа, с прекрасна гледка над две исторически улици в центъра – ул. Леге и ул. Алабин.

Споделени офиси

Ако имате нужда от представително място за срещи в сърцето на София или ви трябва уютен и удобен офис за част от деня или седмицата, заповядайте при нас и се запознайте с нашето решение. В сградата ни на ул. Леге 1 разполагаме с напълно оборудвани висок клас споделени офис пространства за временно ползване. Тук можете да намерите нужното спокойствие, за да развивате успешни контакти с вашите контрагенти.
При допълнителна уговорка на разположение е кухня с хладилник, микровълнова, кафе машина и електрическа кана, а също плодове и напитки – минерална вода, чай, кафе. При заявка може да се организира кетъринг обслужване.
Можем да предложим административни услуги според нуждите на клиента. Сградата е оборудвана с нови инверторни климатици. Във фоайето има стоянка за съхранение на велосипеди.

Апартаменти

Немалка част от нашите услуги е свързана с отдаване на апартаменти под наем за краткосрочно настаняване. Местоположението на всяко от жилищата е внимателно подбрано и разкрива неповторими гледки към красивата централна част на столицата. Елегантното обзавеждане отговаря на най-високите изисквания и създава уютна и незабравима атмосфера. Луксозните ни апартаменти ви осигуряват престой в непосредствена близост до най-значимите културни събития, богатия артистичен живот на София и множество кулинарни изкушения. Независимо от целта на вашето посещение, отсядането при нас гарантира приятен и удобен престой.

Хотел

Плановете за развитие в тази насока при вече съществуващ наш терен включват изграждане на 7-етажен хотелски комплекс, едноетажен покрит басейн, фитнес и релакс зона, както и подземен паркинг.

Общежития

Проектът включва отдаване на леглова база за нуждите на бизнеса, както и предоставяне на офиси и административни помещения. Предвидено е изграждане на перални помещения на самообслужване, химическо и битово пране, както и банков офис.

Складови и логистични помещения

Фокусирани сме в създаването и управлението на логистични и дистрибуторски центрове и складове. Владеем процеса от създаване и дизайн до изграждане и управление на помещенията. Високото ниво на професионализъм и безкомпромисното следване на вътрешноустановения ред са гаранция за оптимално качество на предоставяните от нас услуги! Разполагаме с две бази в София и една в Стара Загора.

Автомобили под наем

Търсите надеждно и удобно транспортно решение за своето бизнес пътуване? Не търсете повече –  възползвайте се от нашата услуга за коли под наем! Предлагаме широка гама от превозни средства, които да отговорят на вашите изисквания: от компактни до просторни автомобили. Нашият добре поддържан автопарк се обслужва и проверява редовно, за да гарантира безопасно и надеждно пътуване.
Можете да разчитате на бърз и лесен процес на онлайн или телефонни резервации. Любезният ни екип за обслужване на клиенти е на разположение да отговори на запитванията Ви. С конкурентни цени и без скрити такси, наемането на кола от нас е рентабилно решение, когато се нуждаете от транспорт. Договорите за наем са прозрачни и лесни за разбиране, което осигурява допълнително спокойствие по време на вашите пътувания. Независимо дали отивате на среща в другия край на града или Ви предстои бизнес пътуване извън него, нашата услуга за коли под наем предоставя гъвкавостта и удобството, от които се нуждаете. Наемете кола от нас за следващото си бизнес пътуване и се насладете на комфорт и сигурност!