Ул. Леге 1

EXCLUSIVE ESTATES

Сградата е паметник на културата. Построена е през 1910 г. по проект на известния архитект Георги Фингов. Тази историческа сграда се намира не само в идеалния център, а и в най-представителната и харизматична част на столицата. Лесно достъпното и централно местоположение на метри от Президентството и в близост до многобройни административни учреждения и културни институции предоставя широк спектър от бизнес възможности и предразполага към идеална работна атмосфера.

Народният театър Иван Вазов и Националният археологически музей са сред най-забележителните културни атракции в непосредствена близост. В съседство са също площад Гарибалди и бул. Витоша, които предлагат множество магазини, ресторанти и места за развлечение.

Сградата се състои от просторни офис помещения, разположени на четири етажа, с прекрасна гледка над две исторически улици в центъра – ул. Леге и ул. Алабин. Приземното ниво е заето от магазини. В сградата могат да бъдат наети търговски площи, както и офиси за краткосрочно и дългосрочно ползване.